DIN PRODUKT ATT SKRYTA OM

Kanske är du stolt bonde och driver egen djurproduktion? Eller jägarentusiast med känsla för smak? Vi hjälper dig att ta fram produkter av råvaror som du kan njuta av med stolthet.
Vi saltar, röker och tillverkar korv av ditt kött. Rökningen sker i vår stora vedeldade ugn och vi har flertalet spännande produkter och smaksättningar att välja på, noga utvalda efter lång erfarenhet. Exklusiv och närproducerad mat på riktigt.

Hur går det till?

Inlämning sker i vår butik på Mossvägen 20 under ordinarie öppettider. Utlämning sker normalt efter 2 veckor från inlämning. I samband med inlämning ges exakt datum.

Vi har öppet året om och vi informerar löpande på Facebook om eventuella avvikelser från öppettider eller kapacitet för mottagning av råvaror.

Viktigt meddelande!

Vid inlämning av styckdetaljer för tillverkning av charkvaror behöver du kunna uppvisa att råvaran är slaktat och styckad, av Livsmedelsverkets godkänd anläggning. Detta för att uppfylla kraven i förordningen (EG) nr 852/2004. Vid inlämning behöver du uppvisa obruten plombering från godkänd anläggning. Vi tar inte under några som helst omständigheter emot kött som inte uppfyller dessa krav.

Gäller ej rådjur, hjort och älg. Gäller ej rökning och saltning - endast korvtillverkning.

Saltning

39 kr/kg

  • Minsta kvantitet vid inlämning 2,6 kilo.

Saltning och rökning

69 kr/kg

  • Minsta kvantitet vid inlämning 2,6 kilo

Korvtillverkning

Från 57 kr/kg

  • Minsta kvantitet vid inlämning 7 kg Bryggarkorv 57 kr
    Wurst med vitlök 66 kr
    Wurst med grönpeppar
    69 kr
    Minsta kvantitet vid inlämning 9 kg
    Kokkorv 55 kr
    Grillkorv 69 kr  
    Varmkorv 71
     kr
    Prinskorv 71 kr
    Minsta kvantitet vid inlämning 10 kg
    Ölkorv 151 kr  
    Minsta kvantitet vid inlämning 14 kg
    Nötring 63 kr
    Chorizo
    69 kr