VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga får du gärna ringa oss på 0250-174 15 eller skicka din fråga via kontaktformuläret.

Vad har ni för öppettider?
Butiken på Mossvägen 20 i Mora har öppet kl 11-15 helgfri vardag. Vi svarar i telefon på 0250-174 15 i mån av tid mellan kl 11-15.

Hur länge håller varorna i kylen?

Alla våra produkter levereras färskt och är datummärkt till butikerna. Det är alltid bäst före datum som gäller och produkterna bör antingen ätas eller frysas in innan detta datum.

Hur länge håller varorna i frysen?

Charkprodukter som är frysta håller 6 månader.

Var handlar jag era produkter?

Våra produkter finns hos ett antal återförsäljare som du hittar här. Under våra öppettider kan du också handla i vår fabriksbutik i Mora. Alla ICA, Coop och Hemköp butiker i Sverige kan ta hem våra produkter. Prata med din lokala butik om du vill att de tar hem våra varor.

Hur betalar jag som privatperson om jag handlar i er butik?

Du kan välja att betala med Swish (1234135752), kort eller kontant. Vi accepterar Visa och Mastercard. Faktura skickas inte till privatpersoner.
Hur betalar jag som har tex gårdsbutik eller företag?

Vi ser helst att du betalar med kort, swish eller kontant vid hämtning om du beställt korv på ditt eget kött. Vi fakturerar genom Fortnox till e-post om du har organisationsnummer dagen efter leverans med 10 dagars betalfrist. Kreditupplysning tas.

Jag har eget kött, kan jag lämna in det till er för att göra korv?

Ja! Det går alldeles utmärkt. Det är ett erbjudande vi haft i många år och har flera nöjda kunder som återkommer. Läs mer om vilka produkter vi tillverkar och vilken kvantitet som behöver lämnas in samt priser och hur det går till här.

Måste jag boka tid för korvtillverkning och rökning?
Nej, du behöver inte ringa oss innan. Läs här hur du gör när du lämnar in. När du lämnar in ditt kött så får du ett datum när det är klart. Vi har alltid utlämning på fredagar.
OBS från november får vi ofta fullt fram till jul.
Håll då koll på vår hemsida, Facebook och Instagram innan du kommer hit med ditt kött.