VILKA ÄR VI?

Vi är ett genuint dalaföretag som arbetar för att främja närhet till närproducerade kött- och charkprodukter, nå bredare biologisk mångfald och skapa förutsättningar för goda middagar och mingel oavsett matintresse och kunskap.  Med lång erfarenhet inom korvhantverk utvecklar vi ständigt vårt sortiment för att det ska passa nutid och intressera en bred målgrupp att laga bra mat. Vi erbjuder våra produkter till återförsäljare i Dalarna och Jämtland.
Företaget grundades 1983 av Sverre Ulriksen, då med enbart rökeri och 1988 utökas verksamheten med korvtillverkning. 2016 övertogs verksamheten av Håkan Abrahamsson, Peo Emanuelsson och Anders "Svinto" Larsson och företaget har idag 5 anställda korvhantverkare.
 

Affärsidé

Vi är specialister på korvtillverkning och arbetar endast med närproducerat kött från lokala lantbrukare som hjälper till att hålla vårt vackra landskap öppet. Tanken är att hålla den småskaliga mångfalden igång.


"Grymt trevligt bemötande och goda produkter." /Lars

"Bra bemötande och känner sig sedd som välkommen. Kunnig personal. Bra urval." /Inger

"Eran ölkorv är fantastiskt god !
Den bästa jag smakat." /Per-Olov

"Suveränt arbete med det kött jag hade med mig." /Per

"hela sortimentet är bra. fin balans i salt å röksmak." /Johan